08 maj 2009

Superkrafter.

Superhjältar är i ropet igen. Jag frågade Baby igår: "Om du fick vilken superkraft du ville, vad skulle du ta då?"

Till slut sa han; "Jag skulle vara teleportermannen. Då kunde jag teleportera mig till alla olyckor & hjälpa till"

Jag som är den överdrivet realistisk säger givetvis: "Ja, men vad ska du göra där då? Du har ju ingen annan kraft, du är bara snabb på plats, men sen kan du inget. Du är inte jättestark & du har ingen laserblick, what´s your thing förutom att vara teleporterman liksom?"

Det finns som sagt mycket att diskutera, jag vet inte vad jag skulle välja. Jag tror att jag i slutändan skulle ta nåt ganska ego, typ förvandla vadsomhelst till pengar (jag skulle ju kunna skänka pengar till välgörenhet då också, så jag är ju inte alltigenom egoistisk).

Vad skulle ni välja för superkraft?

Photobucket

4 kommentarer:

Emily sa...

Sv: Ja, outhärdligt är bara förnamnet. Redan för fler år sedan, då jag trodde att vi hade minst 10 år till framför oss, så kunde ja börja tokgråta av bara tanken på att en dag..så skulle hon inte finnas mer.
Just nu känns det som om hjärtat är på väg ut ur kroppen. Hur ska man klara av att ens bästa vän försvinner? Och hur fan ska jag klara av att se henne försvinna? Vad gör man sen?
Känns som om det är en familjemedlem som försvinner, och hur fan förbereder man sig på det?

I vår familj har vi alltid haft djur, och alltid fått ta bort dom själva. Det har varit naturligt för oss barn. Vi har djuren, vi älskar dom, och sedan tar vi bort dom. I vissa fall har man också ätit dom sen. (Ankor, grisar, får..)
Det har liksom alltid varit naturligt, men det här är så totalt annorlunda att jag inte har en aning om hur jag ska relatera till det. Just nu fokuserar jagpå det praktiska för att om jag bryter ihop nu så kommer jag aldrig ta mig upp.
Tack för dina tankar.

Carina sa...

Jag tror jag skulle ha superkraften att kunna läka människor,"The Healing women".Min dräkt skulle givetvis vara vit med ett stort rött kors på.....i latex!

Hanna sa...

Haha! Men allvarligt, det var fan en bra kraft, det måste ha varit en av få krafter vi inte kommit på.

Healingpower är ju grym. Är man The Healerwoman så är man typ Gud. Gud kan göra big cash också! :)

Emily sa...

Åh vilket roligt inlägg! :D
Jag har alltid gillat Stålmannen så jag antar att jag helst skulle vilja vara SUpergirl! DFrämsta anledningen är för att jag skulle vilja kunna flyga!!! :D Annars gillar jag Storm från X-men oxå och Elle från Heroes. Skulle lätt vilja kunna skjuta blixtar från händerna!!! :D:D:D

Sv: Glömde skriva att det kan ju bli tull om du beställer från 80stees. Oftast blir det tull om du gör en stor beställning samtidigt. Jag får sällan tull om jag beställer typ 1-3 t-shirts.
Fast sen kan det bero på säsongen oxå. I somras var det rekord på tullavgifter! Var väl nån idiot som sommarjobbade på tullverket haha! :P

Tack för kryandet på mig! :D Krya på dig du med och prova Clarityn- eller den billigare varianten Loratadin.
Jobbigt att vara black, jag vet hur det känns! =/