19 maj 2009

Snygga nyheter på H&M Home.

H&M Home har dykt upp i brevlådan! Förra kollektionen passade inte mig alls, men den här kollektionen hade lite mer intressant att bjuda på. Det kan ju bero på att jag är en rockersbrud med smak för leopard, zebra & annat kitsch?

Bilderna är på mina favoritprylar, undra just vad man ska beställa? Gaash, man handlar väl ihjäl sig!

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Ett tips är att knappa in ordernumret på hemsidan och se bilderna på nära håll :). Ett annat tips är att beställa allt du vill ha NU. Jag försökte men allt jag ville ha var såklart redan slutsåld, mainstream som jag är.

I och för sig har de väl inte större mängder såhär i förskott eftersom de kollar vad som säljer och vad som inte går bra. Så kanske kan man beställa i höst, de lilla jag hittade var leverans i slutet av augusti på men inte orkar jag vänta så länge. Vi flyttar ju 1 juli, jag deletade hela ordern. Finns ju en chans att det levereras tidigare också. Jaja, det får vara dagens tips från coachen.

Hanna sa...

Men orka lyssna på dina tips! ;)

Det har dock stört mig länge. Så fort man får en nyhetskatalog så kan du inte hitta dem på nätet, SÅVIDA DU INTE ANVÄNDER ORDERNUMRET & detta glömmer jag alltid bort. Why? Dumt system.