20 maj 2009

Rockweekend vs Peace&Love.

Precis när man bestämt sig för den grymmaste festivalen i år, Peace & Love, så dyker då denna upp: Rockweekend i Kilafors.

Banden är väl lite sämre på RW, beroende på vad man gillar förstås, men stämningen lär vara bättre. RW har ett festivalområde istället för att vara en stadsfest = mycket bättre & detta i kombo med att det bara är hårdrock gör att det mesta småfolket är borta & kvar är nästan bara sanna musikentusiaster. Man slipper alltså sitta på en camping med massa fjortisar & man slipper även grejen att måsta köpa öl i en pub & sen missa banden. Tydligen är det tyvärr bara SRF som erbjuder grejen att köpa öl i tält & sen kunna lämna tältet & sätta sig i en slänt, eller stå framför scenen, men på RW har de åtminstone tälten väldigt nära scenerna så man kan se banden ändå - även om man inte kan stå längst fram. RW verkar vara SRF light helt enkelt, men P&L har så sjukt många band jag bara "måste" se.

Så, fler riktigt intressanta band i Borlänge, eller några färre intressanta band i Kilafors - det är tamejfan sommarens stora fråga nummer 1!

Damn. Måste fundera. Det är fan inte enkelt att vara hårdrockare sommaren 2009, det har aldrig varit så bra rockutbud förr!

Photobucket

Inga kommentarer: