01 maj 2009

Produkttest.Igårkväll när jag for & kvällshandlade inför frosseriet, så köpte jag hem hela 3 (!) produkter bara för att det var något nytt. Almondy med mjölkchoklad & maränger, singoalla med lakritssmak & YOghurt med litchi/äpple.

Erika har ju redan dissat Singoalla-kexen, men eftersom Kajjan pratade gott om dem så kunde jag ju inte bara nöja mig med hörsägen, jag blev ju tvungen att testa själv. Jag hade redan dömt ut dem i min skalle, men faktiskt, de var inte alls så illa tycker jag. Det enda problemet är att jag överhuvudtaget inte gillar Singoallakex eftersom de är så sega & jobbiga & det andra problemet är att jag inte heller är så jäkla mycket för kex & fikabröd allmänt. Jag gillar dem inte, men det är alltså inte kexens fel, det är mitt - jag äter mest bara hembakt fika.

Youghurt äter jag väl heller inte, men smaken lät förbannat god - för att inte smaka nånting alls. Helt ok smak alltså, men den smakar bara neutralt. Besvikelse.

Almondy är jag heller inget fan av, men allvarligt, den här gillade jag. Massa, massa maräng & massa gott mjölkchokladslisk över - smarrismarr! Synd den är så jäkla dyr, 45 spänn kostar den här i inlandet.

Sen kan man ju diskutera varför jag köper 3 produktnyheter, när jag egentligen varken gillar youghurt, kex, eller kakor - inlandstristess månne?

Photobucket

2 kommentarer:

photom sa...

Haha, du kunde ju ha hittat nått du tyckte jättebra om :) Bättre lycka nästa gång dock!

Ea sa...

Tårtan ser ju helt vansinnigt god ut. Jag köper en imorgon och kollar prislappen här i storstan ;).