11 maj 2009

Pimp my kitchen, fortsättning.Ja, vi har funderat på att sätta schackrutor ovanför diskbänken länge, men varit tveksam till det. Dock så hatar vi det vita kaklet & eftersom vi bara budgetrenoverar då vi inte har tänkt att bo här så länge, så vill vi heller inte lägga ut några pengar på något.

Vi blev nöjda & det kostade oss i princip ingenting. Diskbänken skulle bli svart också, men det fanns ingen sådan bred plast i svart så då fick den bli retro-träig & matchar väl ändå lite smått våra bänkskivor i valnöt.

Betydligt roligare kök än innan, vem har sagt att less is more? Bah! Nu ska vi bara sätta upp den vitsilvriga tapeten som ligger i förrådet också, den första vi tapetserade har ju blivit jättegul som ni ser - terrible! Jag måste även hitta nåt snyggt enfärgat & färgstarkt tyg som ska bli gardin, fläktskydd & handdukar - kan ju inte direkt matcha rutorna med det svartvita kitet som vi har nu.

På 55:an gillar vi rutigt!

Photobucket

5 kommentarer:

♥∞♥ Jempajenny ♥∞♥ sa...

Snyggt!

Ea sa...

Haha, ja, det var nog jag som sa 'less is more' ;).

Ea sa...

...alltså, jag tycker att det blev snyggt. Det där lät fel. Helt bananas är det ju inte :D.

Hanna sa...

Haha! Ja, jag & Baby är definitivt inte stela när det kommer till inredning, inget mainstream här inte ;) Färg, kul & blandat - gärna ett kreativt kaos!

Synd man inte har typ 50 rum eller nåt, herregud vad man skulle go nuts! ;)

kajjan sa...

Det blev sketabra!=)

Hade ni det trevligt idag på träffen?
Skit och piss att vi missade den...igen. Men nästa gång!!!