28 maj 2009

Nya burkar till samlingen.

Jag har många projekt här hemma, men jag hinner bara påbörja dem, så går jag vidare - många järn i elden helt enkelt. Burkarna från Second Hand är iaf klara & detta enbart beroende på att det tar superkort tid att fixa till.

Jag brukar först tvätta burkarna rena från fett & sedan slipa litegrann med ett finkornigt sandpapper. Sedan sprayar jag på plastspray för att den efterföljande lacken ska fästa bättre. Efter plastsprayen sprayar du den färg du vill ha & sedan låter du dem torka. Det är allra enklast att dekorera med dekorplast (som jag gjort här), men man kan även måla med vanlig färg om man har tid & ork.

Kul är det & snyggt blir det. Jag har ju en burkmani som ni kanske förstått.

Photobucket

5 kommentarer:

Ea sa...

Fan vad snygga. Jag var helt hundra på att du hade köpt dom! Tänk om jag också hade haft en pysselnerv inbyggd.

Hanna sa...

Jää, jag får väl säga att jag är jävligt nöjd :)

Pysselnerven har jag inte alls, men Juni har lockat fram den delvis.

Ea sa...

Jahapp, jag får börja bearbeta Arvid nu. Förhoppningsvis kommer den fram när vi bor normalt igen.

Lisa sa...

Hej! Hörde talas om dina omgjorda burkar, så jag blev tvungen att spana in dem. Vekligen super fina! Vars hittar man plastspray och dekorplast i Vilhelmina ?

Hanna sa...

Tack Lisa, va trevligt sagt - jag blev faktiskt riktigt nöjd själv :)

Plasten köpte jag på Colorama & plastsprayen köpte jag på Petterssons, men sprayen finns säkert också på Colorama.