06 maj 2009

Något för kakmonstret.

Jag har länge tänkt att köpa ett kakfat, men aldrig tagit mig för. Känns som en onödig kostnad då jag verkligen inte fikar ofta, men ändå, man vill ju ha ett readysteady go liksom.

Högst upp, fat i varierande färger från Jellybean 945:- Rosa/turkost/orange-fat från MissJuniversum, 249:-. Svart & turkost fat från Koziol, 279:- & Jellybeans-kopior från Rusta, 99:-

Ser ni så sjukt lika Rustas fat är Jellybeans? Med tanke på att Jellybeans kostar dryga 850;- mer så förmodar jag att det är en kvalla som håller i minst 30 år. Rusta har dock inget snyggt turkos fat, isåfall så måste det bli ett rosa. Koziols babellfat är ju ett standardfat & finns i fina färger & där har jag länge spanat in det turkosa. Vad händer? Nu när jag nästan-bestämt mig så har de bytt stil, det är numera färgtonade fat istället för enfärgade - NEJ, inte alls snyggt! Måste jobba på att hitta ett gammalt isåfall.

Jag vet inte vad jag ska satsa på. Ett budgetfat från Rusta passar ju utmärkt, men isåfall i den näst bästa färgen. Den snyggaste färgen (turkost) har Babell, men då måste jag försöka hitta en gammal upplaga & dessutom tycker jag det börjar bli rätt dyrt för en sak som inte kommer att användas jätteflitigt. MissJuniversums kakfat är både udda & underbart, men det är i glas & jag vet inte - glas & barn känns lite off just nu.

Beslutsångest. Jag kommer förmodligen fundera i 10 år till.

Photobucket

2 kommentarer:

Fia sa...

Jag är ledig imorron så ni är såå välkomna! Även om jag inte mår speciellt bra så orkar jag alltid dricka kaffe å snacka skit! Kakor har jag dock dåligt av :(

Emily sa...

Kör på Rusta tyckerjag! Det turkosa! :) Fast om du verkligen vill ha det andra så kör på det, man ska köpa det man helst vill ha punkt slut och kvalitén kanske är bättre på det dyrare- eller inte.. Personligen hade jag valt rusta. kanske köper det själv. jag var på kakfatsjakt själv för några år sen och det slutade med ett vitt från Indiska som jag typ aldrig använder... :P

Tack för tipsen om vattenstämpla bilder!!! kanske testar det! letar fortfarande efter ett enkelt trick att göra det i photoshop...

Trodde du menade hur mycket det kostade att beställa från 80stees... Men att beställa från TS blir lite dyrare... Ska kolla upp det. Återkommer.

Ja filmen Push var faktiskt överasskande bra tyckte jag! :)