02 maj 2009

Max har kommit in i kristendomen.I dag var det sötskitens Max dop. Föräldrarna var som ni ser apsnygga, men själva är vi inte så nöjda med vårt appearance på bild nummer 2. "Sol i ögonen!" hojtar vi till vårt försvar. Efteråt bjöds det på jättesmarrigt fika i form av både smörgåstårta & hembakta godbitar. Jag & kusin Mariah satte oss med flit på hörnet närmast fikabordet för att på så vis ha nära till påfyllning. Vi diskuterade att det värsta som faktiskt finns är ju när det blir massa fika över, dvs folk har inte fikat nog, det är bättre om det tar slut för då vet man att det är uppskattat. Vi tog detta på fullaste allvar & fikade därför till våra magar sprack, ifall någon annan otrevlig jäkel inte förstått sig på detta med fikaetikett.

Efteråt kom Mariah med man & kids förbi så snygging-Tyson fick leka med Ozz. Ozz blev glatt överraskad & har nu berättat anekdoter från detta hela kvällen.

Vi avslutade kvällen med att följa med Malåfolket till Krogen & käka buffé & det var riktigt smarr. Jag hoppas det blir en flytt till Villis för er, det skulle vara så kul att ha er närmre!

Photobucket

4 kommentarer:

Mariah sa...

Tack för igår :)

J sa...

Lämna gärna din åsikt angående mitt senaste inlägg.. Bör ungdomar få berätta hur dom vill ha ifall dom dör..?
Skriver du en bra text så kmr du bli länkad! =)

A-L & Max sa...

Tack så jätte mycket för igår! Det är så roligt att få träffa släkten. Å jag tror att "fika etiketten" sitter i våra gener. Kan aldrig bli för mycket =) hi hi....kram på er!

Bettan sa...

Fina kort:)

http://babesontour.blogg.se