22 maj 2009

Loppisfynd.

Idag åkte vi ner på loppis för att kolla om vi gjorde några fynd. Jag köpte en rosa panter, en hacke hackspett & en robot till lillans "retro"-hylla. Hittade även en rätt stor Hello Kitty i plast, en zoomugg & två plåtaskar som givetvis skall målas om. Till råge på detta hittade Baby en stringhylla för enbart 50:-, vilket fynd!

Jag gillar ju inte inredningstrender som ni vet, men jag älskar ju däremot retroprylar. Det roliga i kråksången är dock att jag inte ens gillar stringhyllor speciellt, jag köpte den enbart för att de blivit trendiga = eftertraktade. Hoho, man måste vara smart! Nädå, upp ska den faktiskt, blir perfekt som själva retrohyllan till lillans rum. Frågan är vad jag ska göra med den? Hyllplanen är jättefula & antingen måste de slipas & betsas om, eller också så spacklar jag & målar över hela skiten.

Hmm. What do do? Oldstyle är ju snyggast, så jag får nog betsa om dem på nåt vis.

Photobucket

1 kommentar:

Hannah sa...

helt otrligt vad du kan hitta prylar, själv när man går på loppis tycker jag att man inte hitta nåt alls..:)