07 maj 2009

Loppisfynd & lyktor till fyndpris.

Lyktorna från Blommona kostade egentligen 69:-, men eftersom det var fabrikationsfel på dem så kostade de bara 10:-/st - fyndpris! Turkos & lime är mina favoritfärger & återkommer lit här & var i vårt hem & dessa lyktor passar perfekt till vår veranda i sommar.

Att jag är en nostalgiker med förkärlek för allt retro har ni ju förstått & hur kunde jag då motstå dessa termosar? Den orangegula 70-talstermosen är ju underbar & den röda barntermosen med Transformers är ju som hämtad från mellanstadiet. Alla hade såna här termosar, alla. Jag hade en med Tom & Jerry minns jag.

Den überfula kökshyllan ska förstås målas & användas som prylhylla till något skrot jag samlat på mig. Jag vet inte vars än, men jag tror den ska bli rosa. Först iaf. Jag ändrar mig kanske sen när jag kommit på det slutgiltiga ändamålet.

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Å vilka fina termosar!!! Den med Transformers gaaah!
Minns verkligen min termos från barndomen oxå! haha :D Detär nåt speciellt med de där barntermosarna.
Man kanske skulle köppa en och ha i handväskan med kaffe?!

Hanna sa...

Jamenvisst, de är ju underbara & tänk så glad man skulle bli om man tar upp en sån snygg kaffetermos - dagen är ju räddad direkt :)