28 maj 2009

Litegrann från shoppingen.

Hittade en kul butik som hette Lågprismagasinet & denna butik var allt som Rusta var för 5 år sedan. Tyvärr handlade jag bara litegrann då jag hade tänkt att återkomma dagen efter, men när Baby slutade jobba plötsligt så blev vi tvungna att dra. Typiskt! De hade iaf urmycket BRIO-leksaker jättebilligt & jag hade ju tänkt att köpa massor - jag som älskar BRIO!
På IKEA var det mesta slut som vanligt, speciellt de fina tygerna jag kollat ut. Köpte dock 3 tyger som får ligga i "bra-att-ha-hyllan", men de finaste var som sagt slut. Bidde en hylla (fick plats med den konstigt nog) till lillan med tillhörande backar också. Förutom detta blev det 4 LYKTA-lampor. Jag avgudar dessa lampor & har både röda & turkosa från förr, nu köpte jag de nya färgerna cerise & grön. Sålde min förra gröna till Annelie, men jag tror att dessa är finare i färgen, mer mot lime. Jag tror det är en ny färg, men jag är inte säker.

Sen blev det några färgglada väggblommor till okänt projekt & en kitschig pinup-tavla på rea + massa småplock, både nödvändigheter & roligheter.

Photobucket

2 kommentarer:

Hannah sa...

Grattis på födelsedagen. hoppas ni får trevligt ikväll..:)

Ha det bra!

Hanna sa...

Tack gulliga du!

Vi får ta en ny fest sen när du klämt ut nummer 2! :)