15 maj 2009

Kronofogdebesök.


I måndags (?) stod plötsligt en man i min hall & skrek: "JAG ÄR FRÅN KRONOFOGDEN!" Att jag höll på att tvärdö är att överdriva, men då både jag & Baby är maniska på att betala räkningar i tid osv så kunde jag inte för mitt liv begripa vad vi missat. Skulle han ta med sig tv:n nu? Säljer han ut Juni på executiv auktion? Måste jag sälja min kropp för att jag har en okänd obetald Mr Music från 1997?

Sen säger han "Vars är ******!?" Ja, säger jag. Vem vet, vem är det? Han har jag sett typ 2 gånger & sista gången var nog nån månad sen alla gånger. "Vars är han?!" JA, jag VET INTE! Jag vet fan inte ens vem som äger huset längre. Jag tror att en äger den, en annan hyr det & en tredje bor där helt enkelt. Inte rätt att hålla koll på förutom att det ser ut som själva fan där & det verkligen är områdets skamfläck & retar förbipasserande varje dag.

Lillan satt på pottan & jag fick knappt gå & ta upp henne, så fort jag försökte gå iväg så kastade han ut aggressiva frågor till mig likt en kulspruta. Mycket otrevligt faktiskt, snacka om att utnyttja rädslan han satte i mig från start. Givetvis sålde jag ut den eftersökte till högstbjudande, jag sa allt jag visste fastän det inte var mycket, men allvarligt - vem har respekt för folk som tror de kan smita från staten?

Förövrigt har jag sen dennes morsi hämta posten här med jämna mellanrum. Hon kliver ur bilen, tittar sig runt, tar posten & drar iväg. En aning mystiskt kanske.

Photobucket

5 kommentarer:

Malin sa...

Huvva va obehagligt. Jag brukar få för mig ibland att jag har någon sån obetald räkning och att kronofogden ska kräva mig på massor av pengar. Men att han honom stående i farstun, nej ush. Jag kan tänka mig allt som han fara i ditt huvud innan han nämnde namnet. Skönt att det inte var er han var ute efter!
Kram Malin

Penny sa...

Ja så kan man också göra. Ingen respekt för att man skulle ha krono på sig?? Ja vi är alla olika som tur är ;)

Hanna sa...

Nä, ingen respekt för folk som tror att de kan rymma från honom genom att hålla sig undan & flytta runt - det är en annan sak.

Hannah sa...

Jag tycker att det är konstigt att dom inte vet vart dom bor om dom är skriven där dom bor nu`? (hörde rycktes vägar att dom var skriven där dom bor nu)

varför inte bara söka på typ eniro?kan ju inte vara så svårt? så jälva stort är ju inte vilhelmina tyhcker man ju.
Meen det är väl roligare att trackasera grannarna och spela lite tuff.

Emily sa...

men fy fan va läskigt! tur att han var ute efter nån annan! O.o

sv: tack, jag trivs väldigt bra i rosa hår- känns som det är min naturliga hårfärg nästan! :P

jag såg att du jobbat i ett slakteri- det måste varit helt fruktansvärt!!! hur överlevde du kylan?

ja vattenmelon är grejjer det- speciellt på sommaren! :D