15 maj 2009

Kom inte hit om ni är hungriga!

Även om jag ibland gör en grej av att jag är en värdelös husfru, så är det ju inte så illa som det låter alltid. Jag är faktiskt rätt bra på att laga mat & kan till & med skrälla ordentligt ibland. Igår hade jag dock gjort pastasås & det gick inget bra.

Lillan var gnällig, drog mig i benen, åt hundmat, förde ett jäkla liv & det blev helt omöjligt att koncentera sig. Det slutade med att jag hastgjorde pastasåsen på 2 röda sekunder utan att varken lägga energi, eller manken till för jag var dessutom skrikande hungrig. När jag skulle äta så smakade det SKIT! Alltså, allvarligt, jag gör aldrig dålig mat, men detta smakade SKIT!

Nåväl, jag var förkyld & tänkte att jag kanske hade dåliga smaklökar. När Baby sen kom hem på middag & skulle äta så sa jag "jag gjorde pastasås idag, men jag var stressad & den blev verkligen inte bra. Den blev skitdålig faktiskt!" Jag varnade flera gånger, men Baby tog mig tydligen inte på orden.

Baby lastade på, åt en tugga, blev tyst & började leta rester i kylen istället.

Idag fick jag ett mail från Baby; "Snart är jag hemma på lunch. Vädret verkar vara kanonfint. Jag kan då äta något lättsamt känns det som, så du behöver inte ställa till och göra nån lunch för mig iaf."

En aning avskräckt för min matlagning kanske?

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Hahaha, du får hålla dig till dina stekar ;). Hur kan man misslyckas med en pastasås är dock följdfrågan? Vad stoppade du i? Hundmaten som du tog från Juni? ;)

(Vi äter innan vi kommer förbi.)

Hanna sa...

Ja, jag vet inte. För mycket vitpeppar iaf & smaken blev en blandning mellan vitpeppar, bränt & paprika - rent förjävligt faktiskt, det var totalt oätligt - jag lovar!

Stefan alias Baby sa...

Den smakade bränt. :)

Ea sa...

Haha, du skulle ha bjudit mig istället. Jag älskar bränd mat! :)