01 maj 2009

Just nu.

Vår veranda är förmodligen den varmaste i stan eftersom den ligger i en liten "grop" där det dessutom konstant är lä. Idag är vi i Turkiet & det har vi längtat efter!

Mitt nyårslöfte skulle ju dessutom vara att lägga upp mer kort på mig/oss, men det har jag slarvat med. Idag har jag haft en nystart dock, så ikväll kommer dokumentation på den "röjiga" 1:a maj upp.

OBS: Innan jag får några pretentiösa besserwissrar från FL på mig så får jag väl tillägga att lillan givetvis har solhatt på sig, även om det är bråk om den på bilden. Sen är hon inte direkt ute med oss heller, så nu vet ni, ingen solig barnmisshandel här inte.

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Well hello hot mama!
Så verandan har tinat fram nu? Jag bokar en plats på måndag.

Hanna sa...

Du är välkommen. Nu hoppas vi bara på sol.