06 maj 2009

Junilicious stapplar, snart 10 månader gammal.

Lillan kan faktiskt gå, men som sagt, hon fegar litegranna. Idag såg vi dock tendenser till att släppa bordet & sen bara gå iväg, men i sista stund så ångrade hon sig & satte sig ner & kröp istället.

Hoppas hon går till sommaren, det hade underlättat tycker jag, men hon kan ju lika gärna stanna i det här stadiet i flera månader - vem vet med barn liksom? När började era barn gå?

Photobucket

9 kommentarer:

sandra s sa...

Lou var 9 månader och 2 dagar och jag tycker det var helt fantastiskt skönt!! Alla bara varnade "jjaa ni tycker det är kul tills dom börjar gå, men sen..." Men för oss var det helt tvärtom, sjukt skönt när hon kunde ta sig fram på egen maskin. Hon gillade nog aldrig att krypa utan så fort hon testat att gå så gick hon hela tiden. Men som sagt, se fram emot det, det är jätteskönt, och roligare!:)

Hanna sa...

Oj, ja då var hon ju rätt tidig!

Exakt vad jag tycker. Kan hon gå så kan man ju ta med na ut på gården mycket enklare, krypa runt på verandan är ju ingen höjdare. Med ett par rediga stövlar kan hon ju gå i blötgräset :)

Jag längtar!

Emily sa...

Det där såg ju ändå stabilt ut, om ett par veckor ska du se att det är full rulle. Nikki tog ju som sagt sina första steg några dagar innan 1årsdagen och sedan vilade hon upp sig lite, för två veckor senare var det som om hon aldrig gjort annat.

Sofia sa...

Oj, vad duktig!! Jag tror att det går ganska fort från första stegen till att gå helt och hållet. Det är iaf vad jag har hört! =)

Jag gick in på din sida för att skriva att jag pinsamt nog hade lovat att vara barnvakt trots att vi inte kan. Inbillade mig nämligen att det var PDOL-helgen och då är vi faktiskt uppbokade. Men innan jag började skriva så dubbelkollade jag och PDOL är ju helgen innan! Så nu slipper jag tack och lov skämmas (även om jag nu erkänner det iaf) och erbjudandet kvarstår alltså! Jobbigt att vara förvirrad! =)

Josefine sa...

Vilken härlig liten tjej du har. Underbart det måste kännas med första stegen. =D

Tack för din kommentar i min blogg. Jag antar att när man väl ser den lill* så kommer ett namn som helt enkelt är just DET namnet som liten ska ha. =)

Sara Pettersson sa...

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" nu i maj! Detta innebär att du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/05/manadens-blogg-tavling.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till blogginlägget i kommentaren). Hoppas det intresserar dig och jag önskar dig lycka till :-)
(Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

kajjan sa...

Naaaw va söt hon är! Så himla stadig också...värsta balansbruden! =) Duktig kicka! Hon har ju vart snabbast av alla, med allt!=)
Men vem är det som "pruttar" i slutet av filmen...hahahhahaaa!

kajjan sa...

Junin är sååå underbar med sina Angelina-läppar!Vaddå pärnäsa, hon har ju också en pluttig nos!
Jasså "Pitenäsan", få se nu. Vem är det som är pappa till vem? haha ;) Näe men "Norrdalsnäsan" har vi hört att den heter.=)

haha, Scarface! Du är skojjig du...då kan du ju kalla mig "Fat/flat ass" så kallar jag dig "Scarface", frågan är vilket som är mest smickrande, haha?!;) Jag röstar på Scarface ...

Hanna sa...

Ja, snabb & snabb. Hon äter ju fortfarande ingenting så där får man nog säga att hon långt efter alla andra - det var en jäkligt petig tjej med maten minsann!

Hoppas det inte blir så när hon är stor :)