05 maj 2009

Junilicious in tha house.


Jag for på Babyhörnan & köpte en anka till lillan igår. Förutom att vara grön & rolig, så fungerar ankan dessutom som potta. Jag satte ner lillan på den när vi kom hem & den var verkligen jätterolig, näbben som pep var väldigt populär & det slutade med att när jag väl lyfte bort henne så hade hon hunnit kissa - jag hade ju dock inte märkt det, så jag kunde ju inte ens berömma. Även imorse kom det kiss i pottan, men det kom även lite spya - pottan funkar till allt tydligen.

Vi ska försöka oss på att använda pottan litegrann varje dag, även om det kanske blir krångligt att få henne att förstå så kan det inte skada tycker jag. Svenskar är rätt lata tycker jag, vi har blöjbarn alldeles för länge om man jämför med många andra länder. Det kan iof bero lite på klimatet (vem vill gå barstjärt i 30minus?), men som sagt, det ska börjas i tid tycker jag :)


Häromdagen bestämde hon sig även för att ge gåvagnen en chans. Hon verkar eg inte gilla den alls, utan går hellre runt på eget manér. Det roliga är att hon nu går rätt bra faktiskt, hon kan ta många steg själv, men till slut blir hon feg & sätter sig ner. Hon har iaf väldigt bra balans & som sagt, hon kan faktiskt gå, frågan är bara när hon får modet att släppa lite längre perioder? Det blir iaf intressant att se, hon kanske nöjer sig med sina 10 steg tills hon är 5 år ;-)

Igår vart jag så besviken när jag insåg att vi flyttat mammaträffen till idag, jag ville verkligen iväg. Dock blir det ju roligare idag, kl. 13 möts vi hos Kajjan!

Photobucket

3 kommentarer:

Bella sa...

Men så duktig hon är :)
Har inte skaffat Nova någon gåvagn, men har funderat starkt på det. Hon går längst med möbler och så, men det blir ju kanske lite roligare om man tar sig framåt så att säga. Pottan var übersöt!

Ea sa...

Det är väl 13:30?

Emily sa...

Håller med, en del låter ju sina ungar skita i blöjan tills dom är tre år! Vi hade tänkt börja potträna Nikki för länge sen men det har liksom glömts bor, men nu bajsar hon alltid direkt på morgonen så nu borde det inte vara så svårt att få henne att fatta.
Enligt mamma så gick jag på pottan från jag var 6 mån. Låter ju riktigt tidigt, men på den tiden verkade ju alla vara riktiga supermorsor typ.