08 maj 2009

Junilicious har bestämt sig!

God damn it i min låda, LILLAN GÅR!!!
Mer info later...

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Haha, grattis!, eller vad säger man? :)

kajjan sa...

Åh va skoj att hon går!!!=) Åh vad jag längtar tills Bella tar sina första steg. Känns som att det inte är allt för långt borta men man vet ju aldrig. Förresten så måste jag ju bara meddela att det inte var Niveas b u s som jag hade utan jag har ju Dove´s Summer Glow, som glittrar lite också. Supernajs är den och blir ju itne alölt för brun. Men man ser ändå liiite skillnad, lite fräschare.
Joo jag är grön/vit om när jag är blek. Ser ju död ut...=D Hemska saker, förr om åren mellan 14-22 års ålder var man en solariebrun böna men sedan så kom jag till insikt hur farligt det är. Jag är också livrädd! Det började ju ploppa upp leverfläckar här och där också, hur bra kan det vara liksom? Näe, jag håller mig till krääääääm!

Trist att vi inte kan komma till er på tisdag. Jag jobbar som sagt då vi åker till sthlm på torsdag.=) får bli en annan gång då!

Kram

Anonym sa...

Kul att hon går! :) Då bli det till att springa och jaga snart? Rasmus är inte alls intresserad av att gå själv, men klättrar istället överallt :P

Hur mår ni? Snart bröllop, hur känns det? :)

/Evelina

sandra s sa...

Kul! Grattis till er alla, det är grymt roligt!:)