11 maj 2009

Jo, jag lever, men är oengagerad.


I morgon är det mammaträff här kl. 13,30 & innan dess ska jag dammsuga hade jag tänkt. Jag införde ett städschema förra måndagen eftersom jag är så less på att ta ihjäl mig varenda gång det ska röjas. Varje dag har jag skrivit upp vad som skall göras & ta i trä, så städat som vi haft i veckan har vi aldrig haft förr & till råge på allt så har ansträngningen varit minimal.

Ger jag mig nu bara fan på att hålla det jag skrivit i fortsättningen också, så ska det alltså inte vara nåt problem med detta något mer. Dock tar det ju ett tag innan man kommer in i allt.

Good Stuff säger vi! Jag gjorde förövrigt en deal med Baby också. Om jag diskar allt varje kväll (det som inte skall in i diskmaskinen), så får han till uppgift att tömma diskstället varje dag. Tömma diskställ är det värsta jag vet & då ska vi inte ens börja snacka bestickkorgen i diskmaskinen...ojoj, så gruvsamt!

Godnatt på er!

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Vi dyker nog upp om inget annat kommer emellan.

Anna sa...

Ja, varför är det så överjävligt att tömma diskstället. Det är i klass med att rensa avlopp... nja nästan. :)