14 maj 2009

Jag blir deprimerad.

Jag läser i dagens VK att nu vill ViBO även riva Åsgatan, hur sjukt är inte det?

Först river vi Tallåsvägen (ett trevligt, billigt & populärt område), sen river vi även några bofinkenhus (ett trevligt, billigt & väldigt populärt område). Nu ska vi riva ett larcohus (billigt & mycket populärt) & sedermera även 4 av 6 Åsgatanhus - ett område som är mitt i centrum & väldigt eftertraktat.

Man blir väldigt deprimerad, kommunekonomi i all ära, men river man populära bostadsområden så har man verkligen tagit flera steg bakåt. Kommunen vill att vi alla ska flytta till Trissen, bostadsområdet som ingen har velat flytta till på 30 år då det ligger ocentralt, är opersonligt & extremt dyra hyror. Nu har även alla våra 300 invandrare & asylsökande fått flytta in dit, så nu är det dessutom ett rätt livat område.

Varför ska man tvinga folk dit de inte vill - inte en käft vill på Trissen, det har stått gapande tomt i ett decennium. Riv Trissen istället & satsa på områden där folk vill bo, det tycker jag!

Photobucket

4 kommentarer:

Fia sa...

Jonas är på att grilla, umgås eller vad som helst i helgen :)

Vilken dag passar er bäst tro? Imorron eller Lördag? Jag slutar 17:30 imorron så efter det så skulle jag kunna vara free för aktiviteter :)

Ska vi umgås hos er eller hos oss? Vi har pissdålig grill (om vi ens har någon) men det borde kunna ordna sig :)

Ea sa...

Ja, var fan är solen? Jag hade förväntat mig en bikinidag... bittert! Nu är det ju pissväder och Arvid sover så jag sitter här i mina mjukisar som vanligt och sörplar kaffe. Har använt upp sista mjölken också så den här dagen blir nog lång.

Hanna sa...

Ja, vars är solen, det var ju du Ea som hade utlovat den!

Nu kom den!!! Men allvarligt, läser man på SMHI så ska det typ var molnigt & inte alls nån sol. Vad ska man tro på? Jag hade tänkt steppa med Emily, men lillan slocknade i förtid så det sket sig. Funderar på secondhand, men jag är ju black & isåfall blir det bil.

Det är omöjligt att vara nyttig i dessa tider, jag vill ha sol!

Emily sa...

Amen to that! Fattar inte hur dom tnker riktigt. Och Åsgatan är ju nästan lite antikt, så länge som dom husen har funnits. Plus att alla pensionärer vill ju bo på Åsgatan för att det är centralt. Ska dom behöva knalla med sina rullatorer ända från Trissen nu eller?