23 maj 2009

Hello & goodbye.

Imorgon åker vi alltså till Örebro/Kumla, eller vars det nu var. Baby jobbar där & själv får jag strosa runt med lillan & bara fundera. På onsdag bär det av till Stockholm för tygköp & klänningsmåttande & på torsdag beger vi oss hem igen. SwedenRock har kick-off på onsdag såg vi, men vi ska ju köra hem på torsdag så nån utgång blir det ju inte - dessutom har vi ju våran little precious med oss.

På fredag är jag tillbaka i Villis & då ska jag dricka mig full på vin med resten av mammatruppen, ska bli kul som fan! Barn i all ära, men ibland är det skönt att träffas utan också. Den fredagen fyller jag dessutom 29 år & åtminstone de senaste 3½ åren har varit underbara. Även morsis fyller år samma dag, så tårta blir det till max.

På tal om tårta så är det dessutom morsdag på söndag & det här året kvalar jag ju faktiskt in på dessa kriterier!

Så, veckan kommer att vara lugn på bloggfronten för någon tillgång till dator har jag förmodligen inte. Dock kommer jag nog schemalägga några inlägg bara för att inte stå helt i stiltje & är jag riktigt händig kanske jag lär mig mobilblogga - nädå, sånt är alldeles för svårt för mig!

Ha en trevlig lördag på er så syns vi snart igen.

Photobucket

3 kommentarer:

Emily sa...

Jag kommer på vindrickning, det kan jag behöva. Tack för ditt sms. Det värmde!

Ea sa...

Bajs, snacka om skittråkig vecka som jag kommer ha nu då. Jag vill inte åka tillbaka förrän på fredag.

Kom på att du ju kan köpa hårfärgen själv eftersom du ska till schtaan' nu :). Ha så skoj så dör jag uttråkad!

Hannah sa...

Å va tråkigt att ja missar vinfesten.. hoppas ni får roligt iaf. och drick lite vin för mig med:D

Ha det så roligt i veckan!
/H