11 maj 2009

Helginköp.

På Konsum hittade jag en grym havregrynsburk i plåt som inhandlades, samt disktrasor i turkos/lime. Skohyllan hade dessutom ett grymt erbjudande "Köp 4, betala för 2!" så då bidde det 4 par pjux åt Juni i varierande storlekar. Perfa!

Photobucket

2 kommentarer:

Marie sa...

Åhh jag som inte hittar en enda sko åt Trollet till i sommar. Ville köpa ett par av dom där foppatoffelaktiga skorna men mina barn har potatisrunda fötter. Jag hade det lika jobbigt med Jakob, deras fötter går liksom inte in i några skor som inte kan öppnas helt över foten.

Ea sa...

Åh, är du också en sucker för burkar/burkkåt som jag? Den där bara måste jag införskaffa. Vi får se om vi kommer imorgon. Jag vill så himla gärna men Arvid har fortfarande sån jävla hosta. Hittade honom nyss, typ lila, i sängen och sedan hostade han och kippade efter andan tills dess att han kräktes upp en massa slem. Kan aldrig vara bra. Ge honom medicin muppdoktor!