07 maj 2009

Gudrun is back in business.
Idag skulle jag möta upp Erika halvvägs, men redan halvvägs innan halvvägs så var jag sjukt förbannad. Jag var tokstressad när jag gick hemifrån & när jag väl kom ut med stresshuvudvärk (efter en del bebisgnäll) så blåste en Gudrun-orkan över Vilhelmina. Min mössa var värdelös så jag fick ont i öronen, damm for in ögonen, filtarna från vagnen åkte bort hela tiden & Barbapapa (lillans vante) flög iväg där nånstans i stormen. Nån som sett honom?

Vi fortsatte irriterade, men när vi mötte Erika blev det bättre, speciellt när hon siktat en strumpa högre upp på vägen som hon hade anat var våran. Det visade sig mycket riktigt vara våran sock som vi tappade 1:a maj, en härlig orange ragg vi fått av Helena. Good Stuff!

Vi kom ner på loppis, jag fyndade litegrann & sedan drog vi en vårrulle på Nit Nois, en Vilhelminsk höjdare. Jag köpte 5 lyktor på Blommona & sedan avslutade vi med kaffe på Stenmans för att ladda för en stormig prommis hem.

Jag hoppas verkligen på bättre väder i veckan. Tur jag åtminstone hade stormsäker frisyr!

PS: Den här jackan orsakade att jag åkte fast i tullen när jag kom hem från Thailand, dock är det en annan historia.

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Mina öron gör ont efter denna dag också. Jag fick springa Vilhelmina upp och ner x antal ggr för att få ungen att somna idag. Hon som aldrig har varit svår att söva. Det är som att dom känner på sig om man är stressad/ledsen eller tänker på något annat och bara vill att dom ska somna.

Jaja, summan av kardemumman är att jag hatar blåsväder och nu har jag ont i huvudet. Fan!

Emily sa...

Ha ha, va: åkte du fast i tullen för jackan?! Låter som en spännande historia! :D Gillar din Gwen Stefani look- den klär dig!