20 maj 2009

Goodmorning & hello.

Igår var vi på mammaträff hos Helena & det bjöds på 3 sorters chokladbakverk & jag var ju tvungen att äta av alla. På tisdag ska vi till Linda, men tro på fan, jag är borta då - igen! Så fort jag ska få hälsa på Linda så är jag borta, i vanliga fall är jag ju alltid hemma!

Baby jobbar nämligen i Örebro/Kumla på måndag & tisdag, så då följer jag & Junilicious med. Vi åker på söndag & får väl hitta på nåt okänt i okänd ort under måndag & tisdag, men på onsdag ska vi till Stockholm & ta mått till min brudklänning & sedan åker vi hem på torsdag. Vi passar alltså på att slå två flugor i en smäll.

På fredagen den veckan (den 29:e) fyller jag aktningsvärda 29 (!!!) år, vars tog åren vägen?! Jag känner mig inte en dag över 22! Den kvällen skall jag dricka vin med resten av mammatruppen, ska bli riktigt roligt att träffas utan barn också! :)

Nu börjar jag surra om allt & inget. Jag ska kasta i lillan frulle, sen ta en nap & sedan skall vi väl möta upp Erika för en lunch. Jag har förövrigt ett uppdrag åt min bröllopskoordinator idag, håll i hatten Erika! :)

Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Ojojoj, jag är spänd av förväntan! :)