29 maj 2009

Glamomama.

Ett bajskalas var det första jag, i vanlig ordning, var inbjuden till i morse. När jag väl torkat fint & druckit mitt kaffe, så känner jag att det är bajskalas hos lillan igen - damn, det händer sällan. Nåväl, jag byter på snuttan & fortsätter dricka mitt kaffe, men känner rätt snart att det luktar bajs IGEN. Jag tittar i blöjan, men nä, inget där, måste vart en fis. En stund senare luktar det fortfarande, men nä, inget i blöjan... Då tittar jag på mig själv, AHA, jag har fullt med babybajs på tröjan!

Det är skönt när saker får sin förklaring. Något som också är skönt är att när man blivit morsa så finns det som inget som stör en längre. Det måste få vara bajs på tröjan, mat på väggarna, spya i bh:n & leksakskaos hemma - vem orkar bry sig?

Photobucket

Inga kommentarer: