13 maj 2009

Freddy Kreuger på besök?


Häromnatten så skrek Baby rakt ut & sedan säger han med stressad röst: "Jag tror jag såg ett kryp!" Han sätter sig upp i sängen & är alldeles tyst medan han tittar sig omkring. Länge.

Till slut säger jag; "Jag tror inte du såg nåt kryp, det är ju förövrigt becksvart här". Baby fortsätter titta runt i mörkret, men säger ingenting, att han inte tror på mina ord är uppenbart. Till slut säger han "Tänd lampan!"

Gaah, tänker jag. Hur länge ska han hålla på? Hur ska jag övertyga honom att det har varit en dröm? Jaja, tänker jag & tänder lampan. Baby fortsätter att titta runt & efter ännu en lång stund så säger han "Ja, jag måste väl ha drömt".

Dan efter berättar han att det var en kackerlacka som kommit emot honom från taket. Stora chanser att han skulle sett en stor kackerlacka i vårt sovrum i beckmörker liksom. Till råge på allt så drömde lillan hela natten & var helt otröstlig, fastän hon givetvis sov. Inte undra på att man är trött, jag har ju gått brandvakt!

Photobucket

1 kommentar:

kajjan sa...

hahaha, det där låter ju som jag! Jag brukar hoppa ur sängen och damma täcket för att det är kryp i sängen...haha =) Och då vi var i USA så väckte jag D med ett skrik att det var en ödla i chipspåsen, som låg på sängbordet(hallucinationer vettu!)...det du!
Det är ju skit otäckt att vakna sådär, värsta paniken! Känns ju sååå verkligt! Hälsa Baby att jag vet hur det känns =) =) =)