05 maj 2009

Fika hos Kajjan.Det är jobbigt att vara på mammaträffar, vi bara fikar & skvallrar & hur kul är det egentligen? Jag gillar! Kajjan hade stylat med massa hembakt lyxfika & som vanligt så är allt så snyggt & fräscht. Det är dock så vitt hemma hos Kajjan att de flesta korten jag tagit har blivit lite högexponerade (heter det så?), alltså, de är väldigt vita, nästan suddiga, fejs & såvidare. Får lära mig inställningarna till nästa gång! :-)

Fick inte så många bra kort & de få bra kort jag har vill jag inte lägga ut ifall någon inte vill ha sina barn på bild. Queen B är dock van fotomodell så det tror jag är OK :-)

Nästa vecka hos mig, tisdagar 13.30 är det som gäller ifall någon annan morsa känner sig manad för skvallerfika.

Idag gör vi som modebloggarna & bjuder på en suddig "Outfit-bild". Det kan vara den första (?) & sista, jag klär ju inte direkt upp mig för mammaträffar med spya & kladdkakesöl på bröstet.

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Jag känner mig väldigt manad om jag är frisk till dess. Jag har sån abstinens efter folk så jag tror jag håller på att dö. Nikki klättrar på väggarna.

Emily sa...

Love your outfit! Har oxå den HM koftan jue och funderar fortfarande på att köpa tishan...

En fundering- hur gör du dina vattenstämplar??
Ha det gött!

/ Emily