23 maj 2009

En lördag i maj.


Godmorgon världen! Idag är vi pigga & krya & funderar på vad dagen skall ha för innehåll. Vi måste iaf städa upp ordentligt eftersom vi åker iväg imorgon, men detta torde gå fort då det faktiskt redan är ganska ordnat här hemma.

Jag måste köpa en ny sprayfärg iaf, mina flamingos har blivit flammiga så de skulle behöva en ny, fräsch rosa kulör. Jag ska även iväg & köpa lite dekorplast, alternativt färg, så att jag kan pyssla klart med lite burkar osv.

Sen måste vi packa förstås, att jag gruvar mig för den 80 mil långa resan är kanske inget nytt, men mest gruvar jag mig för att frakta lillan i 80 mil - vad ska vi hitta på under hennes vakentid, hon kommer ju spy av tristess! Det "värsta" är väl dessutom om hon mot all förmodan sover mesta tiden, för då kommer ju stackaren att vända på dygnet totalt.

Nåja, den som lever får se. Jag ska försöka att ha en liten mer positiv inställning än vad jag har nu, väl på plats så kan ju jag & lillan mysa hela dagarna när farsgubben är borta på jobbet.

Lillan har förövrigt fått en speleboxsköldpadda som kan spela 4o låtar, så att säga att jag är hjärndöd är inte en överdrift. Dessutom är hon som såna här jobbiga festtyper som byter låt hela tiden. Ska se om jag kan låtsas trampa sönder den nu när jag ska göra fika.

Trevlig lördag på er!

Photobucket

Inga kommentarer: