16 maj 2009

En helt vanlig lördag.

Idag bjuder jag på en fjortisbild eftersom jag lovat att bjuda mer på mig själv. Det tar emot att stylta upp sig & jag känner mig verkligen urfånig, men va fan, det är ju faktiskt betydligt roligare med inlägg innehållandes foton än inlägg utan.

Förutom detta så är alla bloggar döda & alla läsare borta på helgerna, därför engagerar jag mig inte. Ikväll ska vi dock grilla med Fia & Jonas, kanske dricka lite öl & se på schlager - vädret var tidigare mulet, men nu kom solen fram.

Vi skulle hämta utemöblerna idag i Siksjön, men när vi var halvvägs så kom jag på att jag saknade nyckel till morsfarsan där nyckeln till siksjön är. Morsfarsan var i stugan i Råsele & att köra dit för att först hämta nyckel, sen hem för att att hämta siksjönyckeln, till Inpipe för att hämta släp & sedan till siksjön för att hämta hem grejerna blev ju en omväg på flera mil så det sket vi i - det får bli imorgon. Så, vi får sitta på gräset, eller inne :)

Ha en fortsatt trevlig lördag på er, tänker speciellt på Ea´s öronont idag. Nu måste jag ta mig en raggardusch, byta från mysbyxor & vräka på mig lite schlagersmink - bara för att!

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Vi var inne på att komma förbi ikväll men hur jävla kul är det att sitta och försöka vara social när man är döv på ena örat och därtill har en mycket smickrande bomullstuss där.

Samt det faktum att jag knaprar penicillin, alvedon och ipren och kanske inte borde hälla i mig en halv vinbox.

Riktigt synd i alla fall, jag var grymt peppad.

Hanna sa...

Va fan, vi får prata högre så du hör! :)

Det är bara att komma förbi om ni ångrar er, hade varit jättekul!