15 maj 2009

Donald Duck Orange Juice.

Kommer ni ihåg Kalle Anka-juicen? Den här bilden är på sparbössor, men juiceburkarna såg likadana ut. Jag har många minnen av att jag ser dem i Konsums frysdisk, men jag tror aldrig jag smakade någon - den var nog rätt dyr tror jag? Baby hävdar att han drack sån här juice då & då, men precis som jag anade, han minns den som "dyr & lyxig".

Nu säljs den inte i Sverige vad jag vet, men rykten säger att den går att finna i Tyskland. Tydligen var det redan 1940 som Citrus World som kom ut med den, men den kommer för mig alltid att vara ett 80-talsminne.

Photobucket

3 kommentarer:

Malin sa...

Hmm nej den där har jag inget minne av, kanske är tur eftersom jag förmodligen aldrig skulle ha fått den när jag var liten om den var dyr och lyxig och därmed bara skulle ha negativa minnen av att aldrig fått den där Kalle-Anka juicen. Kan också ha och göra med att jag var lite rädd för Kalle Anka när jag var liten, jag tyckte han var lite för arg och alltid råkade itrubbel. Jag var mer en Bamse-tjej.

Jag kommer däremot ihåg pyramidfestisen som jag hoppas ska komma tillbaka, men det verkar vara förgäves.

Sussi sa...

Det var på den tiden när det var Kalle, Musse och Mimmi Pigg på var och varannan sak och tröja. :)

Hanna sa...

Exakt! Dock verkar den tiden vara tillbaka, såg några Minnie Mousetröjor på HM :)