20 maj 2009

Det lönar sig att klaga.

Vi fick ett påskägg med blandat Fazergodis av morsfars i påskas. Dock smakade de röda tuttifruttisarna jättekonstigt & Baby, som är en beslutsam man, skickade in påsen med det konstiga godiset till Fazer. Detta var typ max 2 veckor sen & redan idag fick vi ett paket med 2 jättegodispåsar & en förklaring. Tydligen hade inte aromautomaten fungerat som den skulle, så visst hade vi haft rätt! :)

Ikväll; Frossa i det nya (?) godiset Pantteri mix & Marianne.

Photobucket

3 kommentarer:

Ea sa...

Jag säger ju det: Det lönar sig att klaga. Jag gillar din karl, han är en vettig en.

Joanne sa...

Lovely med ersättning! Kul att det gick så snabbt också!

Hanna sa...

Ja, han är underbar. Själv är jag alldeles för snäll för att klaga & sitter istället tyst & missnöjd, jag borde verkligen lära mig att klaga oftare.

Träning ger färdighet sägs det, jag ska börja tränklaga nu nästa vecka tror jag.