29 maj 2009

12 illbattingar har flyttat in.

I kväll blir det vinfest med morsagänget, ska bli kul! Jag är osäker på vilka, men jag tror det blir jag, Ea, Kajjan, Marie, Helena, Ramman, Emily, Anna, Linda & Emelie. Vi får vällan se när de dyker upp vilka ansikten de är helt enkelt :-)

Jag var på IKEA (i Sundsvall denna gång, dan före i Örebro - herregud!) när jag fick messet om att vi skulle husera hos oss. Tack & lov säger jag bara, vi har inte ett enda vinglas i vårt bo så jag köpte 12 vinglas på stående fot. Perfa!

Nu står de här & väntar, de nyinskaffade glasen. De väntar på att bli valda & uppfyllda så att de kan göra någon glad. Förhoppningsvis så är det just dig de kommer att glädja...

Photobucket

3 kommentarer:

Emily sa...

Det låter prima! Grattis förresten. Jag har numera bara hälften av din förmögenhet på fickan (32:- var det du hade va?) så jag har tyvärr inte kunnat spendera kosing på en present. Men jag tar med mig två vinare och hoppas det går minst lika bra.

Ea sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag paxar (ska alltid använda det ordet numera) ett glas för jag har köpt billigt bubbel.

Ses snart!

Annelie sa...

Hoppas du får en underbart trevlig kväll :)