26 april 2009

Vi kör en Slumdog Millionaire 2.

Ja, jag har faktiskt ingen konstigt nog. Att jag inte har någon beror allra mest på att jag har sjuk beslutsångest & fortfarande inte har bestämt vad jag vill ha & vars jag vill ha det. Man har ju haft ideér genom åren, men tack & lov att jag inte gjort någon säger jag bara, för såhär i efterhand så har jag helt andra önskemål än vad jag hade för 10 år sedan.

Det enda jag vet nu är att ska det vara något, så ska det vara ordentligt. Jag tycker att stora rejäla tatueringar är betydligt snyggare än små typiska 90-talsgrejer som t.ex. de fruktansvärda kinatecknen, eller de klassiska ödlorna & fjärilarna. Jag är glad att jag idag inte har något sådant på min kropp. Jag är också glad över att jag inte gjorde en tribal som verkligen alla gjorde, framförallt på ryggen, eller i svanken.

Inget ont om er som har kinatecken, eller svanktatueringar, men jag är glad att jag inte föll för frestelsen. Nu vet jag med säkerhet att jag vill ha något stort i färg om jag ska göra något, förut var jag hundra procent säker på något mindre i enbart svart.

Men, beslutsångesten som sagt...& en viss gruvsamhet inför smärta jag tidigare inte upplevt förstås. Den som lever får se!

Photobucket

2 kommentarer:

Kakan sa...

Jag gjorde min första tatuering när jag va 18år,en ödla på bröstet.Givetvis hade jag inte gjort något liknande idag,men det tycker jag är charmen.Och det är något som blir en del av dig själv.Lite samma sak som att få ett ärr efter ett sår av en olycka el operation. HALLÅ....hur blir det med festivaler??

Hanna sa...

Har du en ödla där? Det kommer jag fan inte ihåg ens :) Givetvis har du rätt, charmen är en del av allt, men jag är en sådan som alltid vill ha allt väldigt genomtänkt & måste känna mig hundra på allt innan jag gör nåt. Just därför kommer det säkert aldrig att bli någon :)

Jo, vi åker nog till Borlänge, sådan är planen. Grymt blandat med band, bra klass på dem & mycket billigare än SRF. Dock är vi inte säkra än...