24 april 2009

Vi gör en Slumdog Millionaire 1.

I sann Slumdog Millionaire-anda så ska jag gå igenom svaren på frågorna i mitt ego-quiz.
Jag har en i näsan & en i naveln. På tal om hål i öronen så har jag 2 hål i det ena & 5 hål i det andra, dock väldigt sällan jag använder örhängen.

Under min högstadieperiod, säg 7:an-8:an, så hade "alla" hål i näsan. Gemensamt för dem som hade det var att "alla" gjorde det själv, så även jag. Jag & Kattis gjorde våra samtidigt, det gjorde ont som satan, men ville man vara fin fick man lida pin. Nån bedövning a´la is & såvida var inget vi använde oss av, vi körde bara på som det var. Att koka nålar & sånt var heller inget som var intressant, man tog helt enkelt närmsta säkerhetsnål & körde in.

Naveln var det samma med, också ett hemsnickeri & under precis samma förutsättningar. Vilken nål som helst, ingen bedövning & poff! så var det klart. Typ. Den klarade sig faktiskt relativt bra från infektioner osv, men under årens lopp har piercingen vuxit ut ett par gånger så vid det här laget har jag, förutom piercingen, ett rätt stort ärr där. 5 av 7 öronhål har jag också tagit själv när jag tänker efter.

Nåja, lite ärrig ska man vara så man kommer ihåg sina ungdomssynder. Jag har då aldrig ångrat mig, även om det är långtifrån perfekt.

Photobucket

Inga kommentarer: