17 april 2009

Rosa köksdröm.


Vem vill inte ha ett rosa kök? Jag vill ha!

Kylskåp & diskmaskin från underbara SMEG. Brödskrin från Lagerhaus, köksvåg från Nordhjem & matberedare från KitchenAid. Diskstället finns på Kitsch, mixern kommer från OBH Nordica & kaveln från Sil-Pin. Espressomaskinen kommer från Ascaso & brödrosten från Dualit.

Photobucket

3 kommentarer:

kajjan sa...

Underbart med rosa, favvofärgen näst efter svart o vitt då...;) Men tror D skulle få spunk om jag smög in rosa prylar här hemma! hehe...

caroline sa...

gud vilken fin design ! :)

Emily sa...

Har velat ha den där diskmaskinen från SMEG ett bra tag nu... men vill så klart HA ALLT! Loveeely! Dom där är självklara val i mitt kök om jag haft pengarna. Espressobryggaren var ju to die for. Mixern är inte så dyr, den har ag spanat på förut. Min egen mixer gick nämligen sönder just.... hmm. ;P