14 april 2009

Tavlor med Fem Myror.

Jag har fixat tavlorna till lillans rum. Ramarna sprayade jag svarta & baksidorna målade jag i lime, rosa & turkost. Vi älskar ju Fem Myror här hemma & dessa kort har vi fått i julklapp av mormor - de går att köpa från SVT:s webshop.

Photobucket

5 kommentarer:

Emily sa...

Min plan är att gå ut vid 10.30 imorgon om det är fint väder. Funkar det för er eller är det tidigt?

Fia sa...

Kan du inte göra fler quiz så jag får nånting att göra här på jobbet :)

Ea sa...

Herregud vad du pysslar. Jag önskar att jag var lika duktig. Så himla fint! Jag ska börja fixa med A's rum här hemma imorgon så förhoppningsvis kommer lite inspiration. Hoppas att allt är bra med er. Vi är förresten tillbaka eventuellt redan på lördag så på måndag ses vi, var mammaträffen nu är...?

Emily sa...

Undrar varför jag har den effekten på folk? Min kompis Ida blir alltid röksugen när hon träffar mig, och då rökte jag inte ens när vi var som mest ilag eftersom jag var preggo då.

Jamen då kommer vi förbi där vid tiotrettio.

Fia sa...

Ja håll alla tummar du kan! Fan vad pirrigt det är.. Dammit vad trist om det inte fungerar.. Men men har som ställt in mig på att det inte kommer att fungera, då blir jag ju säkert inte lika besviken om det nu kör ihop sig... :)