01 april 2009

Sy en dammsugare.

Jag såg en bild på Flickr för ungefär hundra år sedan (den nedre) & ända sen dess så har jag tänkt att sy, men jag har inte gjort det än. Nu ser jag att en nästan likadan säljs på Favoritsaker (övre bilden) & helt plötsligt fick jag tillbaka min synerv. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att betala 400:- för en sån simpel sak, så snygg är den ju faktiskt inte - mer en kul grej.

Det ska alltså bli en "dammsugare", men ingen sittkudde, utan en vanlig myskudde/djur. Tror jag måste beställa lite tyg på Stoff&Stil idag - svärmors dammsugarfat inspirerade mig.

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Jag har två stora, runda IKEA-kuddar som skulle passa perfekt som dammsugare. Så himla rolig grej. Sy åt mig, haha ;).

Hanna sa...

Fan va smart du är...jag ska kolla upp vad de har för kuddar på ikea, då har man ju innehållet - det tänkte jag aldrig på!

Det vore just nåt. Du får en dammsugarkudde för tack som bröllopshjälpen, haha - snålt värre ;)