26 april 2009

Söndagsbestyr.


Igår ville mormor & morfar vara barnvakt så då bestämde jag & Baby att vi skulle grilla & dricka vin. Även Fia ville vara med, men när hon dök upp med sin marinerade kyckling så insåg jag & Baby att vi kastat ut grillen på okänt ställe. Istället fick vi grilla med elgrill, men det gick ju också bra, även om lite sommarkänsla försvann.

Efter att vi druckit vin & snackat skit blev Baby sugen att dra på hotellet, så då gjorde vi det. Väl där insåg vi att det inte alls var så jäkla kul, medelåldern var typ 20 & vi kände inte en käft förutom typ M & H. En invandrad colombiansk (?) skönhet spanade förövrigt in Baby totalt, så då bestämde den aningen svartsjuka (men stolta) Johanna att "Nu far vi hem!"

Imorse kom lillan hem & hon var efterlängtad. Allt hade gått bra & hon hade t.o.m sovit hela natten utan att vakna även där - härligt! Hotellbesöket var däremot onödigt känner vi, att gå ut i Vilhelmina är verkligen totalt meningslöst, det konstateras gång på gång. Kommer att dröja länge till nästa gång, typ 10 år. Dock är det kul att dricka vin med goda vänner & det kommer inte att dröja lika länge till nästa gång.

Nu ska vi hitt på nåt, undra just om Annelie är hemma? Goddagens.

Photobucket