02 april 2009

Sökes: Kitschig bryggare.

Ni vet säkert att jag letat en kaffebryggare i ungefär hundra år. Bryggare är så förbannat tråkiga bara, de finns bara i krom & svart, inga roliga varianter alls. De enda som är snygga är espressobryggare, men det känns som att jag inte har råd att punga ut med 3000:- för en sådan - inte just nu iaf.

Tro på fan dock, idag såg jag denna på Tradera - helt enkelt PERFEKT! Den är rolig, oldstyle, turkos & fungerande. Dock var det vid sämsta möjliga tillfälle, jag är nämligen helt black. Hoppade av vid 250 & den såldes för 265. Hade jag haft pengar hade jag kunnat betala mer, åtminstone 300:- hade jag varit villig att paya off.

Fan, det är inte enkelt att komma över gamla rariteter. Ser ni någon kul bryggare nånstans, så tipsa mig - jag måste ha en ny!

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Åh jag är oxå på jakt! Vilken snyggsnygg!!! Varför ska de vara så svåra att få tag på! Fan sicken otur för dig med tradera budandet! =/
Men eftersom det finns en efterfrågan så kommer de säkert att vimla av färgglada kaffebryggare snart!!! :) Patience, som GNR sjunger... ;P

Fia sa...

Ja faktiskt.. Det känns mycke fräschare också.. :)