23 april 2009

Smaksensationer?


I brist på annat så har det smackats en del smarri-smarr på sistone. Här kommer en liten utvärdering.

Plopp Saltlakrits: Lakrits & choklad är ett perfekt koncept & det har islänningarna fattat för hundra år sedan, nästan all deras choklad är det lakrits i. Skillnaden är att vi svenskar inte gör det lika bra. Saltlakritsfyllning? Njae. Det blev för mycket lakrits & för mycket salt.

Center Magic Mint: Åt ni mintkakor på det ljuva 80-talet? Ni vet de här rätt tjocka runda mintkakorna som låg i silverfolie? Precis SÅ smakar Magic Mint, på pricken. Man kan väl även likna den vid After Eight, men mintkaka är bättre. Helt ok om man gillar det alltså.

Ahlgrens Husvagnar: Husvagnar med fruxosmak. Jag gillar fruxo skarpt & dessa fruxo-kusiner får mycket väl godkänt. Jag kommer att tugga husvagnar mycket i framtiden, frågan är bara vad som menas med begränsad upplaga - de ska väl inte sluta tillverkas hoppas jag?

Extra Pastilles cola/lemon: Erika lurade på mig dessa & de är faktiskt helt OK. De smakar colaflaskor, men citron vettefan. Detta är väl snarare sockerfria pastiller än halstabletter & det ska man komma ihåg, köp inte om du har ont i halsen.

Magnum Temptation caramel/almond: Helt ok glass, men den både låter & ser betydligt flashigare än vad den egentligen är. Det smakar...glass, typ helt vanlig glass med lite kolasås. Negativt med glass nuförtiden är att allt är så dyrt, denna kostade 23:-. För detta pris är det bättre att köpa en bytta RockyRoad eller nåt.

Photobucket

2 kommentarer:

Bella sa...

Hoppas dessa länkar funkar

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/408475

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/396162

Jo, vi har ju tittat på hus tidigare innan Nova kom, men nu börjar det bränna i knutarna. Nu vill jag ha ett hus! Skönt med egen altan, tomt, ja allt blir ju så mycket bättre med ett eget hem :)

Fia sa...

Jag håller med fullständigt då det gäller Plopp.. Dammit vad salt.. Not OK!

Magnum temptaion var för mig en enorm besvikelse.. I alla fall den ljusa.. Tycker inte att den smakade nånting, verkligen noll! Ska dock prova den med mörk choklad inom kort.. Hoppas verkligen att den smakar bättre, iaf nånting!