01 april 2009

Sleaze, eller trend?

Sann rocker som jag är så bar jag sleazig zebra & leopard långt innan det blev trendigt. Jag blir faktiskt lite neg på att det är trendigt nu, ge det djurmönstrade tillbaka till oss (rockers, Mötley Crüe, 80-talister m.fl.) & låt det inte vara mainstream i nån jävla Kling-krönika, eller Fahrman-reportage!

Att bära djurmönstrat har alltid varit ett tecken på exempelvis glamrock & allmänt dålig smak, men nu när alla modebloggare bär sånt så blir det ju helt plötsligt "HOT!" & då faller ju allt jag någonsin stått för - att inte följa strömmen & att vägra mode!!!

Enda fördelen kan dock vara att tillgången ökar, men samtidigt, jag har inte min egen personliga stil bara för att likna hela sveriges modebrudar. Nu tycker jag det är dags att modet vänder tillbaka till de det brukar vara; mainstream, tråkigt & färglöst.

Ge modet sina dyra märkeskläder tillbaka, för jag vill ha min stil tillbaka!

Photobucket

1 kommentar:

girlinblack sa...

Hej!! jag håller med dig helt och hållet!!! Det är sååå tråkigt när nåt man alltid gillat helt plötsligt blir trendigt..(mina grejer har alltid vart döskallar å stjärnor,sen typ 20år tillbaka..) Du har ju rätt i att tillgången ökar,man kan köpa på sig lite grejer!!men nu är man nästan så trött på döskallar överallt så att man vill spy!!! =( Dina leopardprints får du dock faktiskt behålla själv!!! Aldrig jag sätter på mig nåt dylikt!! =)
Jag har just hittat in här,ska kolla runt lite,verkar trevligt!! hej så länge!!/jessica