07 april 2009

Sjuk 24/7.


Igår hade jag feber hela dagen & till råge på allt så fanns det ingen mat hemma - inte ens mjölk & jag är beroende av mjölk! Eftersom Baby hatar att handla efter sitt jobb så for jag själv ut i eter & feberfrossa kl. 19 & handlade eftersom jag då inte ens druckit kaffe på hela dagen. Vill man ha något så får man minsann fixa det själv. Lillan var dock snäll & tog 2 långa vilor vilket gjorde att jag också fick 2 långa vilor under dagen.

Idag känns det inte mycket bättre. Möjligtvis lite mindre snorig, men istället har jag en sprängande huvudvärk & dessutom är jag utan Ipren. Nåja, det ger väl med sig. Nu ser jag bara framemot lillans förmiddagsvila.

Att man aldrig får vara frisk!


Photobucket

3 kommentarer:

Ea sa...

Vi kan komma förbi med Ipren om du vill ha besök :).

Baby sa...

Ja, det är ju lätt att vara tankeläsare. Det är ju inte så att jag blev tillfrågad att handla precis...

Att komma hem från jobbet kl 18 och det inte finns mat hemma drabbar ju även mig.

Hanna sa...

Nä, men eftersom du alltid blir sur när jag ringer & ber dig handla nåt så kände jag att det var bättre att låta bli.

Tack för att du handlade idag iaf, det var jättesnällt.

Älskar dig! :)