28 april 2009

Shoppa loss på DollarStore.


På DollarStore hade de en imponerande stor hylla med HelloKitty-godis. Gillar man HK är det alltså dit man ska bege sig, även om priset var rätt högt. Jag hittade även massa roliga plåster i zebra, leopard m.m, men allvarligt - hur ofta använder man plåster? Jag köpte roliga stålmannenplåster för typ 10 år sedan & de är fortfarande oöppnade.

Photobucket


4 kommentarer:

Anonym sa...

Vänta bara tills Juni blivit nå år äldre och ska börja använda plåster som accessoarer, då kommer det gå åt plåster som faen :P /Marlene

Ea sa...

Ja, jag tänkte just säga det och tänk om du hade skrapat knäet när du hade leopardstassen på dig senast. Då hade ett matchande plåster suttit fint!

Hanna sa...

Sant. Man kan även göra som Nelly & ha ett plåster på kinden för att skapa en personlig style. Snyggt.

Emily sa...

Jag har jämt plåter, och tänk vilken tur att jag har mina dödskalleplåster från DS.