03 april 2009

Secondhand.


Jag tog en runda på secondhand när jag ändå var i farten. På Röda Korset (?) köpte jag en ful trätupp, 2 örngott & en stor glassvan. Fultuppen ska förstås målas i nån av de roliga färgerna jag köpte & likaså med den hemska glassvanen.

Prima Prylar är ju däremot helt värdelöst eftersom de verkar tro att de har en antikaffär med tanke på de skyhöga priserna på ratet, rent rat! Det har varit skräp till så höga priser i flera år nu, så jag går sällan in. Skärpning till butiken! Dock så köpte jag ett par fula träljusstakar & några gamla nostalgitidningar som jag själv älskade när jag var ung: Care Bears, Goliat, Bobo, Gnuttarna & Stjärnornas Krig.

Det bästa fyndet var dock den gröna lampan till lillans rum, men den var halvdyr med tanke på skick & kvalla tycker jag - passade dock mycket bättre än hennes förra apfula lampa. Hittade även en gammal ful trähylla på PP som skulle kunnat passa åt lillan, men med tanke på priset så var det likt förbannat billigare att köpa en snyggare på IKEA. Synd men sant.
Får se om det blir nå pyssel till helgen nu bara.

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Jag älskar lampan. Kosta vad det kosta vill, den var verkligen hur snygg som helst!

Hanna sa...

Dock är den i plast & har en vag röklukt. Sladden & det är gult så det krävs en del upppiffning - 50 spänn :)

kajjan sa...

Lampan var ju sketasnygg ju! 50 spänn var ju en piss i havet! ;)

Sandra S sa...

Jag har en exakt likadan lampa! Den är ganska stor va? Eller jättestor?