18 april 2009

PK vs DP.
Jag lyckades tyvärr inte få ett enda bra kort på Grabbarna Grus, dessa var de enda som var någorlunda OK. Gud så roligt lilleman hade, nu kommer han väl att tjata om Tyson varje dag & på nåt sätt måste jag försöka förklara att han bor jättelångt bort & att de inte kommer att kunna ses så ofta. Stackars Ozz.

Photobucket

4 kommentarer:

Fia sa...

Dom är ju helt klart lika varandra.. Men jag kan nog inte tycka annat än att Ozzy är finare :)

Mormor sa...

Vilken vacker fin kompis Ozzy har fått leka med. Det är svårt att skilja på de båda men Tyson har en mer djup tanfärg än Ossy och en liten knorr på svansen! Vår gamla härk, Riston, orkar inte leka på detta sätt!! Kramar till Tyson och Ozzy

Fia sa...

fan vad coolt det kommer bli! Askul med oldtoys ju.. Skulle vilja fixa några jag också.. Till eventuella framtida barn alltså.. Men jag ska nog vänta tills jag faktiskt är gravid, vore ju jävligt trist att ha massa leksaker men ingen unge liksom..

Leonard sa...

Fin blogg du har! :), vad har du gjort i helgen då? Hoppas du får en trevlig kväll!

Leonard