06 april 2009

Pissed off & jävligt irriterad.

Jag har surat hela helgen eftersom jag kollat igenom massa kort på lillan. Det är lillan, lillan, lillan, lillan & pappa, lillan & pappa, lillan & pappa, lillan, lillan & pappa etc.

WTF? Jag har typ inget kort med jag & lillan! Från förlossningen finns ju några kort, men sen dess är det blankt, jag överdriver inte.

Jag blir så jävla sur på Baby att han aldrig tar några kort, för tiden kommer som inte åter. Lillan är stor nu & kommer aldrig att bli en liten ammande bebis nåt mer, tiden är förbi, passerad & över för den här gången. Lillan är snart ett år & jag har typ 5 kort på oss två tillsammans. Från det att hon låg i magen har jag något enstaka kort kanske, men det är typ kort som är tagna när jag ser ut som ett vrak, eller är typ nyduschad - inget man kan visa upp alltså. Alla andra har så fina magbilder, men givetvis inte jag - nästa gång får jag byta karl!

Så JA, jag är jävligt sur & tänker hädanefter aldrig ta nåt kort på dem tillsammans nåt mer. Jag känner mig sjukt deprimerad över att inte ha någon form av bildbevis från lillans första år & vet inte hur jag ska kunna släppa det här, det finns ju inget som kan återgälda det.

Baby suger stundom.

Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Jag lovar att ta massvis av kort på er direkt kameran kommer tillbaka från reparation. Vi får väl förminska henne i Photoshop och du får dra fram rattarna så ordnar vi det där med amningen också :P.