28 april 2009

Pilotglajjer.


De andra kidsen har ju pilotbrillor, då måste ju Jullan få ett par också - tyvärr fanns inga kvar, så det blev bara farsans i vuxenstorlek.

Photobucket


3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Johanna, jag är verkligen glad över att det är utagerat och jag gillar verkligen din blogg, den är intressant! Tack för att du tog bort inlägget, det betydde mkt för mig! Ha det gott! Mvh Em

Ea sa...

Ja, det var stort gjort av dig måste jag säga. Jag vet inte om jag hade tagit bort inlägget. Jag hade kanske nöjt mig med att ta bort namnet och länken, själva informationen hade nog fått stå kvar.

Sofia sa...

Jag blir så glad när jag ser detta, jag tycker att du gjorde helt rätt som tog bort ALLT Johanna! Visst gjorde hon ett väldigt pinsamt fel men jag kände medlidande med henne, mycket pga alla senare kommentarer. Jag tycker helt tvärtom jämfört med föregående talare, jag skulle aldrig ha velat ha det kvar. Tummen upp! :) Och alla kan vi göra fel, jag har också en massa fel och brister och kämpar på med dem. Kram på dig!