03 april 2009

Inbjudningskorten.
Såhär blev det. Vi gjorde det relativt enkelt för oss, men ändå personligt. De postades givetvis i cellofankuvert, det är något med cellofan som känns lyxigt tycker jag - skulle gärna använda sådana oftare :-)
Nu ska vi godnatta, ha en trevlig helg!

Photobucket

9 kommentarer:

Ea sa...

Jag älskar cellofankuvert när jag är ledig. Jag hatar cellofankuvert när jag jobbar. Tänk när man får in 100 cellofankuvert där avsändarna satt frimärket på brevet inne i cellofankuvertet. Då måste jag stå där med min stämpel och öppna alla cellofankuvert och stämpla frimärket och sedan stänga kuvertet igen. Försiktigt måste jag göra det också så att cellofanet inte går sönder och inga prydnadsrosetter faller av. Hujedamej, tur att man är mammaledig.

Emily sa...

Måste säga att vi blev väldigt, väldigt chockade, och väldigt, väldigt glada av att få vårt kort! Det ska bli så himla roligt. Måste bara ragga barnvakt och kolla så allt är grönt.

Jag har bara varit på två bröllop, men jag kan nog med säkerhet säga att erat kommer bli det häftigaste.

Anna sa...

Vad fint ni har gjort och gudars vad spännande att gifta sej! Tack för kommentaren! Vi tänkte nog att omkring 300 kunde vara lagom men det är så skönt att höra sej för lite.
Och galltvålen förresten (jag är sjukt dålig på att svara på kommentarer - skäms på mej!) har du testat?
På blåbärsfläckar tillexempel är det bara att blöta och gnida med tvålen allt man orkar innan man lägger tröjan eller vad det nu är i tvättmaskinen.

Glad lördag!

Anna sa...

vad fint!

Sandra S sa...

Riktigt grymma inbjudningskort, blir nog en rolig fest!:)

Funderar bara lite på dom väldigt utförliga klädkoderna..hade trott att ni skulle va helt obrydda om vad folk hade på sig:)

Lycka till med allt nu resterande månader innan bröllopet!

Hanna sa...

Njae, jag hade nog inte brytt mig så mycket men Baby gör det :)

Kavaj är ju den absolut lättaste koden, men med kavaj är det ju eg inte ok att komma med jeans - dock förstår inte många det, så då valde vi att skriva det utförligt för några jeansnissar vill vi inte ha! :)

kajjan sa...

Så coola inbjudningskorten vart! Och snitsigt skrivet också! :)

Jo, de finns här https://www.formodesign.com/Default_fs1.asp?pd=FV001

Ett måste i badrummet!!! :)

kajjan sa...

Träff hos Linda imorgon! Få se om vi kan fara, känner att det är min tur att bli förkyld nu!=(

Emily sa...

Var håller du hus? Dött på bloggfronten.
Hoppas ni är friska snart, och att vi är det så vi får umgås. Nikki kommer bli ett väldigt efterblivegt barn eftersom hon inte får träffa några jämngamla. Elsk tycker jag ska gå på öppna förskolan men jag är rädd att jag kommer träffa alla präktiga mammor som ger mig komplex.