01 april 2009

Pessimistbebis.

Lillan pratade ju rätt mycket innan Piteå, men under Piteåresan så fick hon verkligen bra pejl på det. Nu säger hon både "mamma" & "pappa" & hon verkar kunna skilja på dem. Häromdagen när Baby kom ner för trappan så sa hon "pappa" & sen tittade hon på mig & sa "mamma". Härligt! Det kan ju vara en luckyshot, men isåfall är det många luckyshotar per dag :)

Ett annat ord hon har riktigt bra pejl på är "Nänänä". När hon blir sur, anti, eller rädd så använder hon alltid det. Född pessimist kanske? ;-)

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Kul att hon börjar snacka. Nikkis nyaste ord är nalle. Lite otippat sådär.

Ja det är så jävla värdelöst med sjuka barn. Man blir ju sjuk själv av alla nerver, iallafall jag. Jag kan inte sova för jag tror hon ska kvävas, och allt blir så jobbigt. Usch, jag grvar inför när dom ska börja på dagis!

Bella sa...

Men så sött! Nova har lagt av med att säga mama till mitt förtret, måste hjärntvätta henne lite mer tror jag.