11 april 2009

Påskaftonsrapport.


Trots att jag suttit inne sista månaden så har jag hunnit träffa rätt många sista veckan. Förra helgen hälsade vi på hos Annelie som nyss flyttat till hus & i samma veva så hann jag även umgås med Fia. På onsdag så trotsade jag förkylningen för att hinna säga hej till Erika & Arvid innan de drog på påsklov & i förrgår så kom Ewa förbi med syster Sarah. Sarah är den kringflackande reseledaren & henne ser vi väldigt sällan till nuförtiden & Ewa har en bulle i ugnen som förväntas anlända i juli.

Igår var det fint väder & dessutom blev vi hundlediga, så då passade jag & Baby på att dra en vagnstur runt stan i solglajjer & solsken.

I dag har lillan varit en sväng hos mormor & morfar medan jag, Baby & Ozzman var ute & gjorde stan. Det gäller ju att även storebror får lite kvalitetstid ensam med föräldrarna! Vi var ute & sprang i snöhögar vid Saiwa & plumsade i snö nere vid småbåtshamnen. Ozz hamnade skrämmande nära en vak så då åkte vi till tryggheten hos mormor & morfar istället. Där åts grillad korv & dracks det kaffe i soligt lä bakom huset.

Life´s good. Nu ska vi kolla trav, äta & mysa.

Photobucket

Inga kommentarer: