27 april 2009

Lycka är en BabyBjörn.

Den här reklamen fick mig att småspy litegrann, allt är bara så perfekt. Den nyförlösta mamman är vacker som en dag, pappan kommer direkt från sitt modelljobb i Italien & de har båda jättevita & perfekta tandrader. Lyckan är total & allting går i drömmarnas färg, vitt. Bebin skriker sig aldrig hes, ingen bajskatastrof så långt ögat når & inga konflikter alls.

My ass.

Photobucket

4 kommentarer:

sandra s sa...

dessutom är babybjörn det sämsta man kan köpa! :)

Anonym sa...

Hej, vet inte hur jag hamnade här men jag började ändå läsa av någon anledning. Såg ditt påhopp på en tjej som snott bilder av dig. Får jag fråga var du själv tar dina bilder ifrån? En liten tanke bara.....

Emily sa...

Haha, vad roligt att en anonym frågar var du tar dina bilder ifrån. Det står ju väldigt tydligt (tom för mig som är havblid) på bilden "www.babybjorn.com"
Antar att det är därifrån den kommer då eller?

Sen var väl grejen med ditt "påhopp" att tjejen totalt kopierat dina inlägg med text, bild och hela baletten?
Haha, anonyma personer roar mig klockan 6 på morgonen.

Hanna sa...

Anonym: Detta är redan utagerat & jag vill egentligen inte prata om detta mer. Dock hade jag skrivit (det är borta nu) att jag givetvis tar vissa råmaterial till bilder själv (& klipper ihop) så just detta gör ingenting, men att kopiera nåns texter känns lite personligt kränkande, speciellt med stavfel & allt.

MEN, som sagt, detta är redan utagerat & både jag & den övriga parten har bett varann om ursäkt & därmed är det punkt för detta.

Babybjörnbilden har jag förövrigt tagit själv med mobilkamera.